Lisää joogaa ja enemmän melontaa 20.-24.7.2016

Tapio Autelo 13775743Mitähän siitäkin mahtaa tulla, kun kolmisenkymmentä joogaavaa melojaa kokoontuu keskisuomalaisen järven rannalle keskellä kotimaista kesää?

Nimittäin sen jälkeen, kun osa heistä, Kirsi H ja Päivi A, on ensin istuskellut laiturin nokassa meditoimassa Tapio Autelon mallina.

Anssi Orrenmaa 20160721_152216

No siitähän syntyy Suomen joogaopiston uusi ennätys: 29 joogamelojaa yhtä aikaa Saarijärven vesillä, yksi enemmän kuin vuoden takaisella pilottikurssilla!

Ja kaikki me mahduimme mukaan tähän kuvaan, paitsi minä, joka käytin kännykameraa Matosalmen sillan kannella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sattuu siellä koko ajan kaikenmoista muutakin jännää, kun edes veden pinta ei tunnu kovin tavalliselta, kun siihen suhtautuu tarpeeksi hienovaraisen läsnäolevasti.

Niin kuin tässä Markku Elolehdon osumassa, taustamelojana Margit O.Kati Leppänen IMG_20160723_134317946

 

 

 

Sitten saattaa vaikka äkisti kuulua hyvinkin vaikuttava kirkaisu, niinkin pienestä asiasta kuin ison rupisammakon (?) kurkkaamisesta kajakin penkin alta. Kirkaisijana ja kuvaajana Kati L.

Paavo Martikainen WP_20160722_19_33_45_RichJooganohjaajamme Leena Koiso-Kanttila ja Marja Kuismin syvensivät joogharjoituksia yhä enemmän melontaa palvelemaan.

Eikä sekään yhtään latistanut tunnelmaa, että melanheiluttamisen mallia näytti jälleen aurinkoinen taiturimme Sonya Zouiter, tässä Paavo Martikaisen kuvaamana…Paavo Martikainen WP_20160722_19_52_17_Rich_LI

…ja että kolmanneksi melonnanohjaajaksi mukaan liittyi 40 vuoden vankalla kokemuksella Juha Karvinen, hänkin Paavon kuvassa.

Tässä Elosaaren hienojen kallioiden kohdalla, juuri ennen puhumattoman iltamelonnan aloittamista.

Päivi Artikainen 13731707bIsossa porukassa aivan hiljaa melominen oli taas ihan erityinen kokemuksensa, itse kullekin omanlaisensa aistien terävöittäjä – äänettömän sotalaivaston kuvitelmana, keskisuomalaisesta vaaramaisemasta lumoutumisena tai veden pinnalla itsestään lipumisena.

Luulin, että sitä tunnelmaa ei voi ollenkaan vangita kuvaan, mutta Päivi A:n autuas selfie tulee tuossa lajissa kyllä aika lähelle.

Antti Mäkipää Joogaa ja melontaa 034

 

Valoistasta kesäillasta siirryttiin hämyiseen loppuiltaan laskevaa täysaurinkoa porukalla ihaillen. Kuvan otti Antti Mäkipää.

Tapio Autelo DSCF8304Ja kun toisella puolella taivasta oli luvassa vielä täysikuukin, sitä jäätiin odottelemaan pienemmällä porukalla.

Ei tullut kuuta, vaan sekin oli kivaa, kun tuli pilvet ja tuli sumu ja tuli yö.

Kajakeissa Rea K, Liisa M, Henna N, Anssi O, Antti M ja kameran takana Tapio Autelo, hänkin kajakissa, tuona päivänä ensi kertaa 24 vuoteen.

Paavo Martikainen WP_20160723_15_13_56_Rich_LI

 

Eikä me meinata kertoa Joogaliiton hallitukselle, että seuraavana päivänä käytiin vielä aika läheltä ihmettelemässä Riekonkosken kuohujakin. Paavon kuva.

 

Anssi Orrenmaa 20160723_162744Mutta se voidaan tunnustaa, että pidettiin taukoa Lintusaaren rantakalliolla, vaikka ei oltu kuviteltu sen ollenkaan sopivan näin isolle porukalle. Mutta kyllä kaikki vain sopi.

Joten otetaanpas kolmas kerta tätä lajia kesällä 2017 samalla vetäjäporukalla!

Sitä odotellessa Tapio Autelon komea kuva ja Jukka Linnan siitä veistämä hieno haiku:

Maailman raja / kelluvan horisontin / pisara kantaa.

Tapio Autelo DSCF8216

 

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s